Opinie i komentarze | MYINVESTSTORY.COM

Opinie i komentarze

Twoje imię:
Twój email:
Strona www:
Treść opinii:
Wpisz wynik:
+
=
26.10.2022, 18:25
Wiktor

świetna obsługa polecam

08.08.2022, 19:32
Юрий

Август 2022 года. Воспользовался услугами. Купил с карточки польского банка электронные доллары ПерфектМани. Получил быстро и без проблем.

08.08.2022, 12:54
Janusz

Super obsługa .Szybko i bardzo sprawnie .Polecam wszystkim

17.06.2022, 16:45
Natalia

Вітаю! Вчора зробила замовлення на придбання доларів на Перфект мані (ID10274), але більше нічого не відбувається. Гроші з карти не списані, на Перфект мані нічого не надійшло. В статусі замовлення написано, що воно підтверджено користувачем.?
——
Hello. Thanks for your review.
Did you make bank transfer to our bank account according instruction what you received after order created ?
I'm monitoring your order and in this moment we still haven't receive any money from you. Please read instruction in your email. Our system doesn't work in automatic mode, you need to make bank transfer manually to complete your order.

08.06.2022, 13:28
Макаркина

Здравствуйте! Я сегодня в 11-30 сделала обмен 96 зл на 29 долю Специально Экспресс способом что бы получить в течении 5 мин. Уже прошло 2 часа а дол не пришли на кошелек. Почему? Спасибо! https://prnt.sc/PkPA-zxaeQJM
=========
Answer: Really sorry for delay, your order is already completed.

02.05.2022, 14:01
Heshko

Ідентифікаційний номер замовлення 10074
кошти переведені щойно
сума – 473 злотих обмін на перфект мані
дякую за послуги
тел. +48723791303

26.11.2021, 11:46
Jadwiga

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Jestem bardzo zadowolona

23.11.2020, 17:44
Elzbieta

Polecam ten kantor,
Transakcje realizowane sa szybko i sprawnie

19.04.2020, 15:47

Szybko i sprawnie nawet w niedziele.

22.01.2020, 11:21

Polecam wszystkim!!! Błyskawiczna transakcja jaki i kontakt ze strony supportu w razie problemów. Nic dodać nic ująć :)

27.12.2019, 17:18
Oleksandra

Jak zawsze szybko i solidnie.Polecam.

13.09.2019, 01:06
Aurelia

Witam I bardzo dziekuje za sprawna obsluge trwajaca zaledwie 24 godzin .
Totalnie rekomenduje te strone .

07.09.2019, 08:15
Pawel

Polecam, jestem bardzo zadowolony ze współpracy

13.05.2019, 12:26
ewa77751

Korzystanie z Waszego kantoru to sama przyjemność. Miła i szybka obsługa. Polecam każdemu i daję ocenę 10+

14.03.2019, 20:01
alexa88

dziekuje bardzo

27.02.2019, 21:36
Alex

dziekuje, za tak szybka realizacje zamowienia

13.02.2019, 12:28
Alex

Serdecznie dziekuje

04.12.2018, 14:47
Artur

Bardzo szybka i sprawna realizacja zleceń. Profesjonalne podejście do klienta. Serdecznie polecam Myinveststory!

06.11.2018, 22:21
Daniel krzysztof

Idzie jak Błyskawica!

05.11.2018, 16:02
alexa88

Serdecznie dziekuje

29.10.2018, 18:19
danler

Super Mega szybko i można się dogadać :)

14.08.2018, 15:42
Andrzej

Dlaczego taki niski jest kurs wymiany z PM do banku ??? To zbyt duża różnica do kursu zakupu i działanie nie fer.
———————-
Odpowiedź:
Niestety z racji dużego ryzyka kursowego i sporych kosztów prowadzenia działalności kurs musi być na takim poziomie.
Pozdrawiam.

24.06.2018, 12:09
Łucja

Bardzo szybki przelew nawet w sobotę, konto w MBank.

07.06.2018, 23:07
Łucja

bardzo dziękuję za wszystkie szybkie przelewy, od ręki, gdyż mam konto MBank!

02.05.2018, 14:53
Krystyna

Bardzo dobra obsługa . Jestem zadowolona z tego systemu.

06.04.2018, 14:30
Teresa

Dziekuje za szybki przelew

05.04.2018, 14:44
Gabi

bardzo dziękuje poszlo szybko sprawnie i uczciwie
pozdrawiam

04.04.2018, 17:55

Dzięki za szybkie transakcje !

23.03.2018, 09:54
Bożena

Kantor działa błyskawicznie.

22.03.2018, 19:12
Łukasz

Super szybka transakcja.

22.02.2018, 16:28
Paweł

Ekspresowa realizacja, polecam!

21.02.2018, 10:45
Teresa

Super szybka transakcja, dziekuje-polecam

20.02.2018, 13:13
Henryk

Opinia jest najlepsza! Biyskawiczny przelew dolarow na PM. To niesamowite. :)

15.02.2018, 19:35
Łukasz

Wszystko ok

12.02.2018, 06:25
Manu

Ultra szybka realizacja, polecam!

09.02.2018, 14:41

Wszystko Ok! Polecam!

07.02.2018, 23:47

Dzięki temu, że mam konto bankowe orange finanse na bazie MBank opłaty na perfect money przechodzą natychmiast o każdej porze dnia. Polecam!
Łucja

08.01.2018, 18:41
Łukasz

Wszytko OK.

04.01.2018, 22:35
Szymon

Wszytko git, polecam

01.01.2018, 12:26
Łukasz

Wszytko OK. Bardzo szybka realizacja zlecenia.

28.11.2017, 17:46
Michal

Świetne wymiany! Dzięki za zaufany portal

25.11.2017, 15:36
Manu

Szybka realizacja transakcji (kwadrans). Dziękuję!

17.11.2017, 01:02

Znowu bardzo dziekuje za szybki przelew PM do mojego konta .

Zalecam Wasze uslugi wszystkim klientom .

15.11.2017, 01:21

Pieknie dziekuje za b l y s k a w I c z n a wplate $ do mojego Perfectmoney konta .
To sie nazywa SUPER OBSLUGA .
Zalecam wszystkim te strone .
Aurelia

26.10.2017, 06:36
Stanislaw

Dziękuję za sprawną i szybką obsługę. Polecam się na przyszłość…..

19.10.2017, 11:47
Krystyna

Polecam kantor Myinveststory do zasileń konta w Perfekt Money i wymianie walut ze swojego konta bankowego. Transakcja przebiega szybko i sprawnie.Najpóźniej w ciągu 24 godz. konto PM jest zasilone. U mnie trwało to 8 godz. Korzystałam już wiele razy z tego kantoru i uważam,że jest godny polecenia.

18.10.2017, 14:52

Jestem super zadowolona korzystam Myinvestsory .com od kilku miesięcy nie zawiodłam się transakcje są bardzo szybkie ,nawet szybciej jak w opisie strony.Polecam i pozdrawiam zespół

16.10.2017, 14:45
Anna

Dziekuje za sprawna , szybka , transakcje
i mily kontakt

11.10.2017, 12:41
Irena

Zawsze niezawodnie. POLECAM !!!!

04.10.2017, 14:58
Grażyna

wspaniały kantor, pieniądze przeszły błyskawicznie, jestem bardzo zadowolona, polecam