Opinie i komentarze | MYINVESTSTORY.COM

Opinie i komentarze

Twoje imię:
Twój email:
Strona www:
Treść opinii:
Wpisz wynik:
+
=
13.05.2019, 12:26
ewa77751

Korzystanie z Waszego kantoru to sama przyjemność. Miła i szybka obsługa. Polecam każdemu i daję ocenę 10+

14.03.2019, 20:01
alexa88

dziekuje bardzo

27.02.2019, 21:36
Alex

dziekuje, za tak szybka realizacje zamowienia

13.02.2019, 12:28
Alex

Serdecznie dziekuje

04.12.2018, 14:47
Artur

Bardzo szybka i sprawna realizacja zleceń. Profesjonalne podejście do klienta. Serdecznie polecam Myinveststory!

06.11.2018, 22:21
Daniel krzysztof

Idzie jak Błyskawica!

05.11.2018, 16:02
alexa88

Serdecznie dziekuje

29.10.2018, 18:19
danler

Super Mega szybko i można się dogadać :)

14.08.2018, 15:42
Andrzej

Dlaczego taki niski jest kurs wymiany z PM do banku ??? To zbyt duża różnica do kursu zakupu i działanie nie fer.
———————-
Odpowiedź:
Niestety z racji dużego ryzyka kursowego i sporych kosztów prowadzenia działalności kurs musi być na takim poziomie.
Pozdrawiam.

24.06.2018, 12:09
Łucja

Bardzo szybki przelew nawet w sobotę, konto w MBank.

07.06.2018, 23:07
Łucja

bardzo dziękuję za wszystkie szybkie przelewy, od ręki, gdyż mam konto MBank!

02.05.2018, 14:53
Krystyna

Bardzo dobra obsługa . Jestem zadowolona z tego systemu.

06.04.2018, 14:30
Teresa

Dziekuje za szybki przelew

05.04.2018, 14:44
Gabi

bardzo dziękuje poszlo szybko sprawnie i uczciwie
pozdrawiam

04.04.2018, 17:55

Dzięki za szybkie transakcje !

23.03.2018, 09:54
Bożena

Kantor działa błyskawicznie.

22.03.2018, 19:12
Łukasz

Super szybka transakcja.

22.02.2018, 16:28
Paweł

Ekspresowa realizacja, polecam!

21.02.2018, 10:45
Teresa

Super szybka transakcja, dziekuje-polecam

20.02.2018, 13:13
Henryk

Opinia jest najlepsza! Biyskawiczny przelew dolarow na PM. To niesamowite. :)

15.02.2018, 19:35
Łukasz

Wszystko ok

12.02.2018, 06:25
Manu

Ultra szybka realizacja, polecam!

09.02.2018, 14:41

Wszystko Ok! Polecam!

07.02.2018, 23:47

Dzięki temu, że mam konto bankowe orange finanse na bazie MBank opłaty na perfect money przechodzą natychmiast o każdej porze dnia. Polecam!
Łucja

08.01.2018, 18:41
Łukasz

Wszytko OK.

04.01.2018, 22:35
Szymon

Wszytko git, polecam

01.01.2018, 12:26
Łukasz

Wszytko OK. Bardzo szybka realizacja zlecenia.

28.11.2017, 17:46
Michal

Świetne wymiany! Dzięki za zaufany portal

25.11.2017, 15:36
Manu

Szybka realizacja transakcji (kwadrans). Dziękuję!

17.11.2017, 01:02

Znowu bardzo dziekuje za szybki przelew PM do mojego konta .

Zalecam Wasze uslugi wszystkim klientom .

15.11.2017, 01:21

Pieknie dziekuje za b l y s k a w I c z n a wplate $ do mojego Perfectmoney konta .
To sie nazywa SUPER OBSLUGA .
Zalecam wszystkim te strone .
Aurelia

26.10.2017, 06:36
Stanislaw

Dziękuję za sprawną i szybką obsługę. Polecam się na przyszłość…..

19.10.2017, 11:47
Krystyna

Polecam kantor Myinveststory do zasileń konta w Perfekt Money i wymianie walut ze swojego konta bankowego. Transakcja przebiega szybko i sprawnie.Najpóźniej w ciągu 24 godz. konto PM jest zasilone. U mnie trwało to 8 godz. Korzystałam już wiele razy z tego kantoru i uważam,że jest godny polecenia.

18.10.2017, 14:52

Jestem super zadowolona korzystam Myinvestsory .com od kilku miesięcy nie zawiodłam się transakcje są bardzo szybkie ,nawet szybciej jak w opisie strony.Polecam i pozdrawiam zespół

16.10.2017, 14:45
Anna

Dziekuje za sprawna , szybka , transakcje
i mily kontakt

11.10.2017, 12:41
Irena

Zawsze niezawodnie. POLECAM !!!!

04.10.2017, 14:58
Grażyna

wspaniały kantor, pieniądze przeszły błyskawicznie, jestem bardzo zadowolona, polecam

03.10.2017, 22:29
Dariusz

Dziękuje

08.08.2017, 09:12
Krystyna

Bardzo szybka realizacja, aż przyjemnie współpracować z taką obsługą, Polecam wszystkim

25.07.2017, 15:49
Maria

Program super dzięki za szybką realizację

01.06.2017, 16:36
Józef

Bardzo szybka realizacja zlecenia. Dziękuję bardzo za tak wspaniałą współpracę

30.05.2017, 22:06
Jerzy

Super sprawna realizacja zlecenia zakupu $PM szybko wysłana, pomimo mego braku podania ID transakcji.
Polecam Myinveststory.com wszystkim zainteresowanym

Pozdrawiam,
Jerzy

29.05.2017, 16:47
Marita

Polecam, transakcja błyskawiczna

04.05.2017, 19:34
Michał

Bardzo szybka wpłata (kilkanaście minut)

15.04.2017, 10:20
Dawid

Wszystko fajnie i szybko polecam ten kantorek :)

27.03.2017, 08:26
Zbyszek

Transakcja ok dzięki

13.02.2017, 18:21
Renata

Transakcja przebiegła bardzo szybko i pomyślnie. Polecam się na przyszłość i kantor godny zaufania. Pozdrawiam

01.02.2017, 08:11
Arek

Szybko i sprawnie! Polecam!

31.01.2017, 21:43
Oleksiy

Everything going as promised in description. Just perfect.
Thank you!
Спасибо!

25.01.2017, 12:48
Tomasz

Kolejna szybka wymiana, w niecałą godzinę! Dziękuję

Notowania kursów walut w czasie rzeczywistym dostarcza Pipser.pl Pipser.pl Perfect Money Facebook